Pasta z serka topionego po 18 miesiącu

Przepis na domową pastę z serka topionego i szynki po 18 miesiącu.

przepisy na pasty do chleba

Przepis na domową pastę z serka topionego i szynki po 18 miesiącu.
 

Składniki

  • ½ łyżki sera twarogowego lub twarożku
  • trójkącik serka topionego typu ementaler
  • łyżka majonezu
  • plasterek szynki
Niezbędne przybory kuchenne

 

  • miseczka
  • widelec
Sposób przyrządzenia


Szynkę drobno posiekaj. W miseczce utrzyj wszystkie składniki.

fot.
Fotolia

Artykuły wybrane dla Ciebie

Pasta z serka topionego po 18 miesiącu - komentarze

lenka2008-10-23 00:00:23

Ika a gdzie niemasz teraz konserwantów w sklepowym jedzeniu a poza tym powoli muszą sie do wszystkiego przyzwyczajac

Ika2008-10-16 17:54:35

Serek topiony?? Majonez?? - pieknie same konserwanty, dla rocznego szkraba - SMACZNEGO !