Szczupak

Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco.

Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco. Uchodzi za rybę wykwintną. Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco. Szczupak to ryba o wysoko cenionym, białym, chudym, delikatnym mięsie. Niestety bardzo ościstym. Nadaje się do gotowania, duszenia, smażenia i pieczenia. Jest także znakomitym składnikiem wszelkiego rodzaju farszów. Szczupaka dobrze jest po sprawieniu natrzeć solą i zostawić na 1-2 godziny.

 

 

 

 

 

Przeczytaj więcej na temat:

Szczupak - komentarze

Przeczytaj więcej, bo warto

Najnowsze na osesku

jedynak rodzeństwo
Nowy
Artykuł

Plusy i minusy bycia jedynakiem

„Jedno? Skrzywdzisz go! Musi mieć rodzeństwo!” – nawet, jeśli do tej pory byłaś pewna, że twoje dziecko będzie jedynakiem, to takie słowa mogą poddać twoje plany w wątpliwość.

Subskrybuj Kanał strony głównej