Szczupak

Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco.

Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco. Uchodzi za rybę wykwintną. Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco. Szczupak to ryba o wysoko cenionym, białym, chudym, delikatnym mięsie. Niestety bardzo ościstym. Nadaje się do gotowania, duszenia, smażenia i pieczenia. Jest także znakomitym składnikiem wszelkiego rodzaju farszów. Szczupaka dobrze jest po sprawieniu natrzeć solą i zostawić na 1-2 godziny.

 

 

 

 

 

Przeczytaj więcej na temat:

Szczupak - komentarze

Przeczytaj więcej, bo warto

Najnowsze na osesku

przedszkole złobek
Nowy
Artykuł

Przedszkole – prywatne czy publiczne

Niektórzy rodzice są zwolennikami przedszkoli publicznych, inni stanowczo mówią: „Tylko przedszkole prywatne!”. W rzeczywistości zarówno jeden, jak i drugi rodzaj placówki ma swoje zalety oraz wady, oto one: 

synechia
Nowy
Artykuł

Synechia – fakty i mity

O synechii, czyli sklejeniu warg sromowych u dziewczynek, mówi się ostatnimi laty coraz częściej – im więcej ludzi mówi o problemie, tym więcej pojawia się mitów i nieprawdziwych stwierdzeń

Subskrybuj Kanał strony głównej