Szczupak

Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco.

Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco. Uchodzi za rybę wykwintną. Jak większość ryb szczupak jest doskonały zarówno na zimno, jak i na gorąco. Szczupak to ryba o wysoko cenionym, białym, chudym, delikatnym mięsie. Niestety bardzo ościstym. Nadaje się do gotowania, duszenia, smażenia i pieczenia. Jest także znakomitym składnikiem wszelkiego rodzaju farszów. Szczupaka dobrze jest po sprawieniu natrzeć solą i zostawić na 1-2 godziny.

 

 

 

 

 

Przeczytaj więcej na temat:

Szczupak - komentarze

Przeczytaj więcej, bo warto

Najnowsze na osesku

gry dla dzieci domino, memo, puzzle
Nowy
Artykuł

Jak się bawić z dzieckiem

Zanim ostatecznie powiesz: „nie lubię bawić się z moim dzieckiem” zastanów się, czy próbowaliście inaczej. Dowiedz się, po co dokładnie warto sięgnąć i dlaczego, a potem… do dzieła!

objawy ciąży jestem w ciąży
Nowy
Artykuł

Jestem w ciąży i co dalej

Zrobiłaś test ciążowy i wyszedł pozytywny. Pytań jest sporo, a w głowie możesz mieć niezły mętlik. Dlatego ułatwiamy kilka pierwszych kroków – oto, jak powinnaś działać.

Subskrybuj Kanał strony głównej